Tervetuloa kirjastoon!

Food practices in transition : changing food consumption, retail and production in the age of reflexive modernity
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Spaargaren, Gert.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Food practices in transition : changing food consumption, retail and production in the age of reflexive modernity
Julkaistu
  • Routledge, New York : 2012.
DDC-luokituskoodi (Dewey Decimal Classification)
YKL-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • xix, 356 s. : kuvitettu, taulukkoja
Sarjamerkintö ei-lisäkirjausmuodossa
  • Routledge studies in sustainability transitions ; 3
Asiasana
Henkilönnimi
  • Loeber, Anne.
  • Spaargaren, Gert, toimittaja.
  • Oosterveer, Peter, toimittaja.
  • Loeber, Anne, toimittaja.
Toinen ilmiasu
  • Verkkoaineisto: ISBN 978-0-203-13592-1
Sarjalisäkirjaus - yhtenäistetty nimeke
  • Routledge studies in sustainability transitions ; 3.
ISBN
  • 978-0-415-88084-8
  • englanti
*00003048cam a22005774i 4500
*00110827
*00520210716225918.0
*008120110s2012    xxua          001 0 eng d
*020  $a978-0-415-88084-8$c36,63$qsidottu
*035  $a(FI-MELINDA)005987765
*0410 $aeng
*08200$a338.1$223
*084  $aXI
*100  $aSpaargaren, Gert.
*24500$aFood practices in transition :$bchanging food consumption, retail and production in the age of reflexive modernity /$cedited by Gert Spaargaren, Peter Oosterveer and Anne Loeber.
*260  $aNew York :$bRoutledge,$c2012.
*300  $axix, 356 s. :$bkuvitettu, taulukkoja
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*4901 $aRoutledge studies in sustainability transitions ;$v3
*500  $ammtdk
*500  $aYET-111 Transition management and food business
*504  $aSisältää bibliografisia lähdeviitteitä ja hakemiston.
*520  $a"This edited volume presents and reflects upon empirical evidence of "sustainability"-induced and -related transition in food practices. The material collected in the various chapters contributes to our understanding of the ways in which ideas and preferences, sociotechnological developments and changes in the governance of food interact and become visible in practices of consumption, retail and production."
*530  $aJulkaistu myös verkkoaineistona.
*650 0$aFood industry and trade.
*650 0$aFood industry and trade$xEnvironmental aspects.
*650 0$aFood consumption.
*650 0$aAgricultural ecology.
*650 7$aelintarviketeollisuus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3373
*650 7$aelintarvikkeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p6580
*650 7$akauppa$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4029
*650 7$aagroekologia$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p23290
*650 7$aravitsemuskäyttäytyminen$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5528
*650 7$akulutustottumukset$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8572
*650 7$amuutos$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p277
*650 7$aelintarvikeketjut$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p25344
*650 7$alivsmedelsindustri$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3373
*650 7$alivsmedel$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p6580
*650 7$ahandel$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4029
*650 7$aagroekologi$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p23290
*650 7$akostvanor$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5528
*650 7$akonsumtionsvanor$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8572
*650 7$aförändring$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p277
*650 7$alivsmedelskedjor$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p25344
*7001 $aLoeber, Anne.
*7001 $aSpaargaren, Gert,$etoimittaja.
*7001 $aOosterveer, Peter,$etoimittaja.
*7001 $aLoeber, Anne,$etoimittaja.
*77608$iVerkkoaineisto:$z978-0-203-13592-1
*830 0$aRoutledge studies in sustainability transitions ;$v3.
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

This edited volume presents and reflects upon empirical evidence of ‘sustainability’-induced and -related transition in food practices. The material collected in the various chapters contributes to our understanding of the ways in which ideas and preferences, sociotechnological developments and changes in the governance of food interact and become visible in practices of consumption, retail and production.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
Ex1Saatavana HO-kirjastoXI