Tervetuloa kirjastoon!

Fennema's food chemistry
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Damodaran, Srinivasan,
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Fennema's food chemistry
Muut nimekkeet
  • Food chemistry
Julkaistu
  • CRC Press, Taylor & Francis Group, Boca Raton : [2017] ©2017
National Library of Medicinen (NLM) luokituskoodi
  • QU 50
  • QU 55.4
  • QU 75
  • QU 85
  • QU 130.4
  • QU 130.5
  • QU 160
UDK-luokituskoodi
DDC-luokituskoodi (Dewey Decimal Classification)
YKL-luokituskoodi
Painos
  • Fifth edition.
Ulkoasutiedot
  • xvi, 1107 sivua : kuvitettu ; 26 cm
Asiasana
Henkilönnimi
  • Parkin, Kirk L. toimittaja.
  • (Kirk Lindsay), toimittaja.
ISBN
  • 9781482208122
  • 9781482243611
  • englanti
*00005440cam a22010934i 4500
*00110833
*00520200824080707.0
*008160613t20172017xxua     |    001 0 eng c
*020  $a9781482208122$c79,10$qnidottu
*020  $a9781482243611$qsidottu
*035  $a(FI-MELINDA)011326829
*040  $aFI-Hul$bfin$erda
*0410 $aeng
*05000$aTX541$b.F65 2017
*060 4$aQU 50
*060 4$aQU 55.4
*060 4$aQU 75
*060 4$aQU 85
*060 4$aQU 130.4
*060 4$aQU 130.5
*060 4$aQU 160
*080  $a547.9
*080  $a664
*08200$a664/.07$223
*100  $aDamodaran, Srinivasan,
*24500$aFennema's food chemistry /$cedited by Srinivasan Damodaran & Kirk L. Parkin.
*2461 $aFood chemistry
*250  $aFifth edition.
*260  $aBoca Raton$bCRC Press$c2017
*264 1$aBoca Raton :$bCRC Press, Taylor & Francis Group,$c[2017]
*264 4$c©2017
*300  $axvi, 1107 sivua :$bkuvitettu ;$c26 cm
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*500  $ammtdk
*500  $aETK-230 Elintarvikkeiden makrokomponenttien kemia
*504  $aIncludes bibliographical references and index.
*5050 $aIntroduction to food chemistry / Owen R. Fennema, Srinivasan Damadaran, and Kirk L. Parkin -- Section I : Major food components -- Water and ice relations in foods / Srinivasan Damodaran -- Carbohydrates / Kerry C. Huber and James N. BeMiller -- Lipids / David Julian McClements and Eric Andrew Decker -- Amino acids, peptides, and proteins / Srinivasan Damodaran -- Enzymes / Kirk L. Parkin -- Dispersed systems : basic considerations / Ton van Vliet and Pieter Walstra -- Section II : Minor food components -- Vitamins / Jesse F. Gregory III -- Minerals / Dennis D. Miller -- Colorants / Steven J. Schwartz [and 4 others] -- Flavors / Robert C. Lindsay -- Food additives / Robert C. Lindsay -- Bioactive food components : nutraceuticals and toxicants / Hang Xiao and Chi-Tang Ho -- Section III : Food systems -- Characteristics of milk / David S. Horne -- Physiology and chemistry of edible muscle tissues / Gale M. Strasburg and Youling L. Xiong -- Postharvest physiology of edible plant tissues / Christopher B. Watkins.
*650 0$aFood$xAnalysis.
*650 0$aFood$xComposition.
*650 2$aFood.
*650 2$aChemistry, Organic.
*650 2$aWater.
*650 2$aCarbohydrates.
*650 2$aLipids.
*650 2$aAmino Acids.
*650 2$aPeptides.
*650 2$aProteins.
*650 2$aEnzymes.
*650 2$aColloids.
*650 2$aEmulsions.
*650 2$aVitamins.
*650 2$aTrace Elements.
*650 2$aFood Coloring Agents.
*650 2$aFood Additives.
*650 2$aFlavoring Agents.
*650 7$aaminohapot$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9530
*650 7$aelintarvikekemia$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p14379
*650 7$aelintarviketieteet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8510
*650 7$aelintarvikkeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p6580
*650 7$ahiilihydraatit$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p7171
*650 7$akoostumus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11294
*650 7$alipidit$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4799
*650 7$atoksiinit$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p10863
*650 7$avitamiinit$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4962
*650 7$aruoka-aineet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3934
*650 7$aravintoaineet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3939
*650 7$aelintarvikevärit$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4937
*650 7$avesi$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3792
*650 7$aproteiinit$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4332
*650 7$apeptidit$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p15258
*650 7$aentsyymit$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4769
*650 7$akivennäisaineet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9039
*650 7$adispersiot$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8838
*650 7$aaminosyror$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9530
*650 7$alivsmedelskemi$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p14379
*650 7$alivsmedelsvetenskaper$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8510
*650 7$alivsmedel$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p6580
*650 7$akolhydrater$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p7171
*650 7$auppbyggnad$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11294
*650 7$alipider$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4799
*650 7$atoxiner$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p10863
*650 7$avitaminer$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4962
*650 7$afödoämnen$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3934
*650 7$anäringsämnen (djur och människor)$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3939
*650 7$alivsmedelsfärger$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4937
*650 7$avatten$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3792
*650 7$aproteiner$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4332
*650 7$apeptider$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p15258
*650 7$aenzymer$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4769
*650 7$amineralämnen$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9039
*650 7$adispersioner$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8838
*650 7$alisäaineet$2agrifors
*650 7$aväriaineet$2agrifors
*7001 $aParkin, Kirk L.$etoimittaja.
*7001 $q(Kirk Lindsay),$etoimittaja.
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
Ex1Saatavana HO-kirjastoXI