Tervetuloa kirjastoon!

Essentials of human nutrition
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Mann, Jim,
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Essentials of human nutrition
Julkaistu
  • Oxford University Press, Oxford : 2017.
UDK-luokituskoodi
YKL-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Painos
  • Fifth edition
Ulkoasutiedot
  • xviii, 699 sivua : kuvitettu, taulukkoja ; 25 cm
Asiasana
Henkilönnimi
  • Truswell, A. Stewart toimittaja.
  • toimittaja.
ISBN
  • 978-0-19-875298-1
  • englanti
*00001778cam a22004094i 4500
*00110841
*00520210306170028.0
*008210304s2017       a     b    000 0 eng c
*020  $a978-0-19-875298-1$c55,68$qnidottu
*035  $a(FI-MELINDA)017529800
*040  $aFI-Hul$bfin$erda
*041  $aeng
*080  $a613.2
*080  $a664
*084  $aXI
*100  $aMann, Jim,
*24500$aEssentials of human nutrition /$cedited by Jim Mann, A. Stewart Truswell.
*250  $aFifth edition
*260  $aOxford$bOxford University Press$c2017
*264 1$aOxford :$bOxford University Press,$c2017.
*300  $axviii, 699 sivua :$bkuvitettu, taulukkoja ;$c25 cm
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*500  $aHNFB-112 Ravitsemusfysiologia
*500  $abiotiet.tdk
*504  $aSisältää bibliografisia lähdeviitteitä.
*650 7$aelintarviketeollisuus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3373
*650 7$aelintarvikkeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p6580
*650 7$aravitsemus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5748
*650 7$aravitsemushäiriöt$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5750
*650 7$aruokavaliot$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3790
*650 7$aterveysvaikutteiset elintarvikkeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p10973
*650 7$alivsmedelsindustri$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3373
*650 7$alivsmedel$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p6580
*650 7$anäring (nutrition)$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5748
*650 7$anäringsrubbningar$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5750
*650 7$adieter$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3790
*650 7$amervärdesmat$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p10973
*7001 $aTruswell, A. Stewart$etoimittaja.
*7001 $etoimittaja.
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Food is one of the basic necessities of life, yet nutrition has only relatively recently been recognised as one of the most important determinants of individual and public health. A full understanding of this multi-faceted subject area requires an integrated approach, from molecular to societal level. Essentials of Human Nutrition provides a complete and student-friendly introduction to the field making it an ideal companion for students throughout their study of nutrition. Written by an international team of experts, every chapter is carefully edited to give consistently clear and coherent explanations of all of the essential principles of nutrition. The physiological and biochemical processes involved in nourishment are discussed first, before the text moves on to consider the different effects of diet and changing nutritional requirements at different life stages. The book concludes by illustrating how nutritional principles are applied in different practical contexts, from sports nutrition to food in hospitals. Online Resource Centre: Student Resources: Forest plot: forest plot discussed in Chapter 24 'Nutrition and Cancer', showing the results of a meta-analysis of observational studies of the relationship between waist circumference and postmenopausal breast cancer. Topical updates: periodic updates from the editors on the debate surrounding topical subjects. Weblinks: useful weblinks to journal articles cited in the book. Lecturer Resources: Figures from the book: available to download for use in lectures.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
Ex1Saatavana HO-kirjastoXI