Henkilönnimi
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
Julkaistu Sanoma Pro Oy, Helsinki : 2016.
UDK-luokituskoodi
YKL-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Painos 9. - 11. uudistettu painos.
Ulkoasutiedot 432 sivua : kuvitettu ; 27 cm
Sarjamerkintö ei-lisäkirjausmuodossa Matkailu-, ravitsemis- ja talousala
Asiasana
Henkilönnimi kirjoittaja. kirjoittaja. Tiusanen, Minna, kirjoittaja. Viinikka, Eija, kirjoittaja. Pohja, Birgitta, toimittaja. Hanste, Suvi, toimittaja.
Yhteisönnimi
ISBN
*00004832cam a22009734i 4500
*00111377
*00520230512022638.0
*008151126s2016 fi |||| |0||0|fin|
*020 $a978-952-63-4052-4$c94,95$qkierreselkä
*035 $a(FI-MELINDA)009230738
*040 $aFI-LAMK$bfin$erda$dFI-NL$dFI-KV
*0410 $afin
*042 $afinb
*080 $a64$21974/fin/fennica
*080 $a641/642$21974/fin/fennica
*084 $a68.807$2ykl
*084 $a68.207$2ykl
*084 $a68$2ykl
*100 $aKaikkonen, Arja,
*24500$aKokkiprokkis /$cArja Kaikkonen, Timo Mäkynen, Minna Tiusanen, Eija Viinikka.
*250 $a9. - 11. uudistettu painos.
*260 $aHelsinki$bSanoma Pro Oy,$c2018
*264 1$aHelsinki :$bSanoma Pro Oy,$c2016.
*300 $a432 sivua :$bkuvitettu ;$c27 cm
*336 $ateksti$btxt$2rdacontent
*337 $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338 $anide$bnc$2rdacarrier
*4900 $aMatkailu-, ravitsemis- ja talousala
*500 $aLisäpainokset: 10. painos 2017.
*500 $aLisäpainokset: Lisäpainos 2018. Kasvatustieteellinen tdk: perusopinnot (kotitalousopetus)
*650 7$akokit$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1339
*650 7$atarjoilijat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5161
*650 7$atyönkuva$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p21453
*650 7$aammattikuva$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p12893
*650 7$aravintola-ala$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p18807
*650 7$aravitsemisala$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2114
*650 7$aelintarvikeala$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p10461
*650 7$aruokapalvelut$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p39048
*650 7$aravintolat$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1634
*650 7$asuurkeittiöt$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11781
*650 7$aammattikeittiöt$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p21996
*650 7$aruoka-aineet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3934
*650 7$aruoanvalmistus $2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2846
*650 7$aruokaohjeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11273
*650 7$atarjoilu$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p10294
*650 7$aelintarvikehygienia$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9317
*650 7$apuhtaanapito$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p10236
*650 7$ahotelliala$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p18806
*650 7$akattaus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5083
*650 7$akeittiöt$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1600
*650 7$apuhdistus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11957
*650 7$asiivous$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8096
*650 7$akockar$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1339
*650 7$aservitörer$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5161
*650 7$aarbetsbild$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p21453
*650 7$ayrkesbild$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p12893
*650 7$arestaurangbranschen$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p18807
*650 7$akosthållsbranschen$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2114
*650 7$alivsmedelsbranschen$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p10461
*650 7$amatservice$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p39048
*650 7$arestauranger$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1634
*650 7$astorkök$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11781
*650 7$ayrkeskök$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p21996
*650 7$afödoämnen$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3934
*650 7$amatlagning$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2846
*650 7$amatrecept$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11273
*650 7$aservering$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p10294
*650 7$alivsmedelshygien$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9317
*650 7$arenhållning$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p10236
*650 7$ahotellbranschen$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p18806
*650 7$adukning$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5083
*650 7$akök$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1600
*650 7$arengöring$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11957
*650 7$astädning$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8096
*7001 $ekirjoittaja.
*7001 $ekirjoittaja.
*7001 $aTiusanen, Minna,$ekirjoittaja.
*7001 $aViinikka, Eija,$ekirjoittaja.
*7001 $aPohja, Birgitta,$etoimittaja.
*7001 $aHanste, Suvi,$etoimittaja.
*7102 $aSanoma Pro,$ekustantaja.$0(FI-ASTERI-N)000221130
*884 $aONIX3 to MARC transformation$g20230512$kMELINDA_RECORD_IMPORT_SOURCE_4:2d8c42ad23064ef34c069b3068d80dd88fabb64e202930eda0ffbf7b65a173e5$qFI-NL$5MELINDA
*901 $aMU20160511$5FENNI
*901 $aMM20161017$b020$5FENNI$c20161017095449.0
*902 $ab$5FENNI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Tekemisen käsikirja sisältää kokin ja tarjoilijan työhön vaadittavan perusosaamisen. Kirja on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja cateringalan ammatillisiin perusopintoihin. Kirja tukee näyttöihin valmistautumista ja niistä selviämistä työssäoppimisjaksoilla. Runsas kuvitus havainnollistaa ruoanvalmistuksen ja asiakaspalvelun keskeisiä työtehtäviä.
Kokkiprokkis tutustuttaa lukijansa:
– alalla työskentelyyn
– elintarvikkeiden vastaanottoon ja varastointiin
– ruokaohjeisiin ja ruokien esillelaittoon
– elintarvikkeiden valmistamiseen ruoaksi
– ruokien ja juomien tarjoiluun
– puhtaanapitoon ja astiahuoltoon.
Uudistettuun 9. painokseen on selkeytetty ruokaohjeiden sarakkeet helppolukuisemmiksi. Hygieniaosaamisen osuutta on laajennettu sekä lisätty ympäristöä vähemmän kuormittava ekologinen puhtaanapito. Tietoja on päivitetty mm. pakkausmerkintöjen ja maksuvälineiden osalta.
Kirja sopii myös tietojen ja taitojen täydentämiseen ja kertaamiseen ammattikorkeakoulussa sekä itsenäiseen opiskeluun.