Henkilönnimi Laine, Arja Elina, kirjoittaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Leivonta : leipurin keittiössä
Muut nimekkeet
Julkaistu Readme.fi, Helsinki : [2021]
EU:ssa
©2021
UDK-luokituskoodi
YKL-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot 381 sivua : kuvitettu ; 28 cm
Asiasana
Aineiston lajityyppi/muoto
Henkilönnimi Savela, Anni-Sofia, valokuvaaja (ekspressio) Vuorio, Heidi, kuvittaja.
Yhteisönnimi
ISBN
*00001646cam a2200421 i 4500
*00111378
*00520230810095812.0
*008210402t20212021fi a e 001 0 fin c
*020 $a978-952-373-262-9$c23,22$qkovakantinen
*035 $a(FI-MELINDA)017561690
*040 $aFI-BTJ$bfin$erda$dFI-NL$dFI-Hul
*0410 $afin
*042 $afinb
*0801 $a641/642$21974/fin/fennica
*084 $a68.24$2ykl
*1001 $aLaine, Arja Elina,$ekirjoittaja.
*24510$aLeivonta :$bleipurin keittiössä /$cArja Elina Laine, Anni-Sofia Savela ; kuvitukset: Heidi Vuorio.
*24630$aLeipurin keittiössä
*260 $aHelsinki$bReadme.fi,$c2021
*264 1$aHelsinki :$bReadme.fi,$c[2021]
*264 3$aEU:ssa
*264 4$c©2021
*300 $a381 sivua :$bkuvitettu ;$c28 cm
*336 $astillkuva$bsti$2rdacontent
*336 $ateksti$btxt$2rdacontent
*337 $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338 $anide$bnc$2rdacarrier
*500 $aReseptit ja sisältö: Arja Elina Laine, kuvat: Anni-Sofia Savela. Kasvatustieteellinen tdk: perusopinnot (kotitalousopetus)
*650 7$aleipominen$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4865
*650 7$abakning$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4865
*655 7$akeittokirjat$2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*655 7$aruokaohjeet $2slm/fin$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s1419
*655 7$akokböcker$2slm/swe$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s392
*655 7$amatrecept$2slm/swe$0http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s1419
*7001 $aSavela, Anni-Sofia,$evalokuvaaja (ekspressio)
*7001 $aVuorio, Heidi,$ekuvittaja.
*7102 $aReadme.fi,$ekustantaja.$0(FI-ASTERI-N)000220590
*901 $aMU20211008$5FENNI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Leivonta on tietokirja niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmalle leipojalle!
- Selkeät opit onnistumiseen
- Monipuoliset reseptit – makeaa ja suolaista
- Maistuvat leivonnaiset arkeen ja juhlaan
- Pohja harrastukseen, jonka tuotoksista nautit
- Upeat herkulliset kuvat
LEIVONTA-kirja muuttaa myyttejä. Leivonta on helppoa ja mukavaa kotoisaa puuhaa, jossa näkyy kädenjälki ja jonka tuotoksista nauttii koko perhe. LEIVONTA-kirja kuuluu jokaisen kotileipurin keittiöön. Kirjaan on suunniteltu yli 100 toinen toistaan maistuvampaa reseptiä. Leivontaguru Arja Elina Laineen LEIVONTA-kirja on konstailematon leivonnan käsikirja. Kirja päivittää leivonnan perustustiedot tähän päivään. Kirja tarjoaa selkeät opit vasta-alkajalle suolaisiin ja makeisiin leivonnaisiin. Kokeneempi leipoja saa kirjasta uudet ideat ja vinkit arki- ja juhlaleivontaan, erityisruokavalioita unohtamatta.
RESEPTIEN LISÄKSI LEIVONTAKIRJA PALJASTAA
- Miten eri raaka-aineet käyttäytyvät leivonnassa?
- Mitkä ovat leivonnan perustaikinat?
- Miten perustyömenetelmät onnistuvat: esim. miten munavaahto onnistuu, entä miten saa hyvän sitkon?
- Mitkä apuaineet auttavat leivonnassa?
Pullantuoksuinen – kotona leivottu – lämmin – tuore – maistuva – trendikäs – hygge.
Ruokakirjailija, kotitalousopettaja-yrittäjä, Arjan Ruokaviestinnän ARJA ELINA LAINE on tehnyt pitkän uran suomalaisen myllyteollisuuden kehityksessä tuntien leivonnan laboratoriosta neuvontaan ja monimuotoiseen ruokaviestintään. Arja Elina on suunnitellut tuhansia pidettyjä, kansantajuisia ruoka- ja leivontareseptejä aina ideoinnista reseptivihkosiin, verkkosivuille, videoille sekä televisio- ja radio-ohjelmiin. Arja Elina onkin monelle tuttu Huomenta Suomen aamukokkailuista tai MTV:n Leivontanurkan ”Arjana”.
LEIVONTA-kirja on Arja Elinan kolmas tietoteos 2020-luvulla, aiemmat ovat KAURA-kirja, 1/2020 ja LEIPÄ-kirja 8/2020.
Kirjan herkulliset kuvat on ajan henkeen kuvannut ANNI-SOFIA SAVELA. Ruokakuvaamisen lisäksi hän työskentelee kotimaisten elokuvien ja trendisarjojen parissa.