Tekijänoikeuden erikoiskirjasto

Luonnosta kulttuuriksi, ravinnosta ruoaksi : neljä näkökulmaa ruoan sosiologiaan
Muistilista on tyhjä
Vis
Hylly
  • SA-Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja
Henkilönnimi
  • Mäkelä, Johanna,
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Luonnosta kulttuuriksi, ravinnosta ruoaksi : neljä näkökulmaa ruoan sosiologiaan
Muut nimekkeet
  • Neljä näkökulmaa ruoan sosiologiaan
Julkaistu
  • Jyväskylän yliopisto, Jyväskylä : 1990.
SAB-luokituskoodi
  • 30.12
Muu luokituskoodi
  • 30.12
Ulkoasutiedot
  • 89 sivua : kuvitettu ; 25 cm
Sarjamerkintö ei-lisäkirjausmuodossa
  • Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja, ISSN 0782-8632 ; 21
  • Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja / Jyväskylän yliopisto, ISSN 0782-8632 ; 21
Yleinen huomautus
  • Lisäpainokset: 2. p. 1992.
Huomautus sisällöstä, tiivistelmä tms.
  • Summary: From nature to culture, from nutrition to food : four approaches to the sociology of food.
Asiasana
Maantieteellinen nimi asiasanana
Yhteisönnimi
  • Jyväskylän yliopisto. Nykykulttuurin tutkimusyksikkö.
Sarjalisäkirjaus - yhtenäistetty nimeke
  • Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja, 0782-8632 ; 21.
  • Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja / Jyväskylän yliopisto, 0782-8632 ; 21.
ISBN
  • 951-680-373-3
*00004542cam a22010334i 4500
*00125748
*00520230918102047.0
*008910502s1990    fi |||||||||||||||||fin c
*015  $afx213446$2skl
*020  $a951-680-373-3$qpehmeäkantinen
*035  $a(FI-MELINDA)003118713
*040  $aFI-NL$bfin
*0410 $afin$beng
*042  $afinb
*084  $a30.12$2ykl
*1001 $aMäkelä, Johanna,$0(FI-ASTERI-N)000070502
*24510$aLuonnosta kulttuuriksi, ravinnosta ruoaksi :$bneljä näkökulmaa ruoan sosiologiaan /$cJohanna Mäkelä.
*24630$aNeljä näkökulmaa ruoan sosiologiaan
*260  $aJyväskylä :$bJyväskylän yliopisto,$c1990.
*300  $a89 sivua :$bkuvitettu ;$c25 cm
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*4901 $aNykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja,$x0782-8632 ;$v21
*4901 $aNykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja / Jyväskylän yliopisto,$x0782-8632 ;$v21
*500  $aLisäpainokset: 2. p. 1992.
*520  $aSummary: From nature to culture, from nutrition to food : four approaches to the sociology of food.
*650 7$aruokakulttuuri$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5529
*650 7$aruokatottumukset$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5527
*650 7$atapakulttuuri$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p7558
*650 7$aruokailu$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p14373
*650 7$amerkitykset (semantiikka)$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p7009
*650 7$amaku (aineen ominaisuudet)$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3459
*650 7$aruoka$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3670
*650 7$aravitsemuskäyttäytyminen$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p5528
*650 7$aravinto$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3671
*650 7$asosiologia$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p331
*650 7$aruoanvalmistus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2846
*650 7$akulttuurisosiologia$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3878
*650 7$akulttuuri$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p372
*650 7$akansatiede$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p9510
*651 7$aSuomi$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p94426
*7102 $aJyväskylän yliopisto.$bNykykulttuurin tutkimusyksikkö.$0(FI-ASTERI-N)000001495
*830 0$aNykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja,$x0782-8632 ;$v21.
*830 0$aNykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja / Jyväskylän yliopisto,$x0782-8632 ;$v21.
*852  $hSA-Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
Niteen tunnusTilaEräpäiväKuuluuSijaintiHylly
Ex1Saatavana KirjastoKirjasto SA-Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja