Tervetuloa kirjastoon!

Nakit ja muusi : suomalaisen makkarakirja
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Haapio, Markku.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Nakit ja muusi : suomalaisen makkarakirja
Julkaistu
  • Otava, Helsingissä : 2002.
UDK-luokituskoodi
YKL-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 187, [3] s. : kuv. ; 27 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Vahtera, Antti.
  • Nurmi, Visa.
ISBN
  • 951-1-18009-6 ( sid.)
  • suomi
*00001180nam a22003734a 4500
*0015235
*00520200511215557.0
*008050109s2002\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a951-1-18009-6 ( sid.)
*035  $a7418
*035  $a(conv)0000007418
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*080  $aUDK:637
*080  $aUDK:663/664
*084  $aYKL:68.23$2ykl
*084  $aYKL:67.7$2ykl
*099  $d2$p28$k2002467$oY$01$f0$71$y20050109$z20050109$b10062
*1001 $aHaapio, Markku.
*24510$aNakit ja muusi :$bsuomalaisen makkarakirja /$cMarkku Haapio, Antti Vahtera, Visa Nurmi ; [reseptien kuvat: Arto Kangas].
*260  $aHelsingissä :$bOtava,$c2002.
*300  $a187, [3] s. :$bkuv. ;$c27 cm.
*500  $aLisäpainokset: 2. p. 2002.
*500  $aSiirretty 2006 luokasta XIII (kaunokirjallisuus) YLEISTEOS-luokkaan.
*650 7$amakkarat$2ysa
*650 7$avalmistus$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$alihavalmisteet$2ysa
*650 7$alihateollisuus$2ysa
*650 7$ahistoria$2ysa
*7001 $aVahtera, Antti.
*7001 $aNurmi, Visa.
*852  $lHAAPIO
*979  $a0000007418
*999  $aMikroMarc$b[Book]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
10062Saatavana HO-kirjastoY