Tervetuloa kirjastoon!

Sensory evaluation of food : principles and practices
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Lawless, Harry T.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Sensory evaluation of food : principles and practices
Julkaistu
  • Kluwer Academic/Plenum Publishers, New York : 1999.
Ulkoasutiedot
  • xvii, 827 s.
Sarjamerkintö ei-lisäkirjausmuodossa
  • Food science text series
Asiasana
Henkilönnimi
  • Heymann, Hildegarde.
Sarjalisäkirjaus - yhtenäistetty nimeke
  • Food science text series.
ISBN
  • 0-8342-1752-X ( sid.)
  • englanti
*00000952nam a22002654a 4500
*0015518
*00520200511215559.0
*008050109s1999\\\\xx\||||||||||\||||||eng|c
*020  $a0-8342-1752-X ( sid.)
*035  $a7754
*035  $a(conv)0000007754
*0410 $aeng
*099  $d2$p28$k2004463$oXI$01$f0$71$y20050109$z20050109$b10519
*1001 $aLawless, Harry T.
*24510$aSensory evaluation of food :$bprinciples and practices /$cHarry T. Lawless, Hildegarde Heymann.
*260  $aNew York :$bKluwer Academic/Plenum Publishers,$c1999.
*300  $axvii, 827 s.
*4901 $aFood science text series
*500  $aMaatalous-Metsätieteellinen tdk s.  63(2004) ;   ; Originally published: New York : Chapman & Hall, 1998.
*650 7$aelintarvikkeet$2ysa
*650 7$aaistinvarainen arviointi$2ysa
*650 7$amaku$2ysa
*650 7$alaadunvalvonta$2ysa
*7001 $aHeymann, Hildegarde.
*830 0$aFood science text series.
*852  $lLAWLESS
*979  $a0000007754
*999  $aMikroMarc$b[Book]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
10519Saatavana HO-kirjastoXI