Tervetuloa kirjastoon!

Food chemistry
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Belitz, H.-D.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Food chemistry
Julkaistu
  • Springer, Berlin ; New York : 2004.
Painos
  • 3rd rev. ed
Ulkoasutiedot
  • xliv, 1070 s : kuv ; 25 cm.
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
  • Grosch, W.
  • Schieberle, Peter.
ISBN
  • 3540408177 ( hard cover)
  • 3540408185 ( soft)
  • englanti
*00000916nam a22002654a 4500
*0015790
*00520200511215601.0
*008051108s2004\\\\xx\||||||||||\||||||eng|c
*020  $a3540408177 ( hard cover)
*020  $a3540408185 ( soft)
*035  $a8289
*035  $a(conv)0000008289
*0410 $aeng$hger
*099  $d2$p28$k2005478$oXI$01$f0$71$y20051108$z20051108$b11309
*1001 $aBelitz, H.-D.
*24510$aFood chemistry /$cH.-D. Belitz, W. Grosch, P. Schieberle ; translation from the fifth German edition by M.M. Burghagen.
*250  $a3rd rev. ed
*260  $aBerlin ;$aNew York :$bSpringer,$c2004.
*300  $axliv, 1070 s :$bkuv ;$c25 cm.
*500  $aMaatalous-Metsätieteellinen tdk s.  269/2005 Onko luokka oikein? Asiasanoitettu 131207 (HELKA).
*653  $aFood
*653  $aelintarvikekemia
*653  $ayleisteokset
*7001 $aGrosch, W.
*7001 $aSchieberle, Peter.
*852  $lBELITZ
*979  $a0000008289
*999  $aMikroMarc$b[Book]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
11309Saatavana HO-kirjastoXI