Tervetuloa kirjastoon!

Modern food microbiology
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Jay, James M.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Modern food microbiology
Julkaistu
  • Springer,, New York : 2005.
Painos
  • 7th ed.
Ulkoasutiedot
  • xx, 790 s.
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
  • Loessner, Martin J.
  • Golden, David Allen.
ISBN
  • 0-387-23180-3
  • 0-387-23413-6 ( (e-Book))
  • suomi
*00001095nam a22003734a 4500
*0017013
*00520200511215611.0
*008101104s2005\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a0-387-23180-3
*020  $a0-387-23413-6 ( (e-Book))
*035  $a9870
*035  $a(conv)0000009870
*0410 $afin
*099  $d2$p28$k2010343$oXI$01$f0$71$y20101104$z20101104$b13735
*1001 $aJay, James M.
*24510$aModern food microbiology /$cJames M. Jay, Martin J. Loessner, David A. Golden.
*250  $a7th ed.
*260  $aNew York :$bSpringer,,$c2005.
*300  $axx, 790 s.
*500  $aMmtdk; MIKRO 576 Food and environmental hygiene and control.
*650 7$amikro-organismit$2ysa
*650 7$aelintarvikehygienia$2ysa
*650 7$amikrobiologia$2ysa
*650 7$aelintarvikkeet$2ysa
*653  $amaito
*653  $aliha
*653  $avirukset
*653  $amykotoksiinit
*653  $amikrobit
*653  $asäilöntä
*653  $aparasiitit
*653  $aelintarvikemikrobiologia
*7001 $aLoessner, Martin J.
*7001 $aGolden, David Allen.
*852  $lJAY
*979  $a0000009870
*999  $aMikroMarc$b[Book]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
13735Saatavana HO-kirjastoXI