Tervetuloa kirjastoon!

Gastronomian sanakirja
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Turtia, Kaarina.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Gastronomian sanakirja
Julkaistu
  • Otava, Helsingissä : 2009 (Keuruu : Otavan Kirjapaino)
UDK-luokituskoodi
YKL-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 655 s.
  • 23 cm.
Asiasana
ISBN
  • 978-951-1-18546-8 ( sid.)
  • suomi
*00000817nam a22002894a 4500
*0017295
*00520200511215614.0
*008120228s2009\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-1-18546-8 ( sid.)
*035  $a10195
*035  $a(conv)0000010195
*0410 $afin
*080  $aUDK:801.3
*080  $aUDK:641/642
*084  $aYKL:68.2038$2ykl
*099  $d2$p28$k2012149$oS$01$f0$71$y20120228$z20120228$b14254
*1001 $aTurtia, Kaarina.
*24510$aGastronomian sanakirja /$cKaarina Turtia.
*260  $aHelsingissä :$bOtava,$c2009$e(Keuruu :$fOtavan Kirjapaino)
*300  $a655 s.
*300  $c23 cm.
*650 7$asanakirjat$2ysa
*650 7$agastronomia$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aelintarvikkeet$2ysa
*650 7$aravinto$2ysa
*650 7$aruoka$2ysa
*852  $lGASTRONOMIAN
*979  $a0000010195
*999  $aMikroMarc$b[Book]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
14254Saatavana KäsikirjastoS