Tervetuloa kirjastoon!

Ravitsemustaito
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Voutilainen, Eeva.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Ravitsemustaito
Julkaistu
  • SanomaPro, Helsinki : 2015.
Painos
  • 1.
Ulkoasutiedot
  • 212 s.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Fogelholm, Mikael.
  • Mutanen, Marja.
ISBN
  • 978-952-63-1471-6
  • suomi
*00001120nam a22003974a 4500
*0018050
*00520200511215621.0
*008150617s2015\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-63-1471-6
*035  $a11032
*035  $a(conv)0000011032
*0410 $afin
*090  $aOMA:I
*099  $d2$p28$k2015104$oI$01$f0$71$y20150617$z20150617$b15625
*1001 $aVoutilainen, Eeva.
*24510$aRavitsemustaito /$cEeva Voutilainen, Mikael Fogelholm, Marja Mutanen.
*250  $a1.
*260  $aHelsinki :$bSanomaPro,$c2015.
*300  $a212 s.
*650 7$aterveysvaikutukset$2ysa
*650 7$aterveyskäyttäytyminen$2ysa
*650 7$aterveys$2ysa
*650 7$asyöminen$2ysa
*650 7$asolut$2ysa
*650 7$asoluelimet$2ysa
*650 7$aruoka$2ysa
*650 7$aravitsemustiede$2ysa
*650 7$aravitsemussuositukset$2ysa
*650 7$aravintoaineet$2ysa
*650 7$aravinto$2ysa
*650 7$alihavuus$2ysa
*650 7$aelintavat$2ysa
*650 7$aelintasosairaudet$2ysa
*650 7$aelimistö$2ysa
*7001 $aFogelholm, Mikael.
*7001 $aMutanen, Marja.
*852  $lVOUTILAINEN
*979  $a0000011032
*999  $aMikroMarc$b[Book]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Suomalainen ruoka, ravintoaineet ja ravinnon terveysvaikutukset ovat kirjan keskeisiä sisältöjä. Elintoimintoja kirjassa käsitellään ravitsemusfysiologian näkökulmasta. Teos on suunnattu ravitsemustieteen perusopintoihin ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Kirja on kuitenkin käyttökelpoinen ja luotettava perusteos jokaiselle, joka on kiinnostunut ravitsemuksestaan. Teos rakentuu seuraavasti: 1. luku valottaa ravitsemuksen tutkimusta: ruokavalion kehitystä ja tutkimustiedon luotettavuutta. 2. luku tiivistää, mitä ravintoaineita saamme eri ruokaryhmistä. Luku sisältää ravitsemussuosituksiin perustuvia ruokavaliosuunnitelmia, ja esimerkiksi kasvisruokailija voi koostaa tasapainoisen ruokavalion kirjan ohjeiden avulla. 3.–4. luvut lisäävät elimistön toiminnan ymmärrystä ravitsemusfysiologian näkökulmasta. 5. luku keskittyy tarkastelemaan ravinnon vaikutusta hyvinvointiimme. Kirjoittajat ovat ravitsemustieteen asiantuntijoita ja opettajia Helsingin yliopistossa: opettaja Eeva Voutilainen, ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm ja ravitsemusfysiologian professori Marja Mutanen.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
15625Saatavana HO-kirjastoI