Tervetuloa kirjastoon!

Ruoanvalmistuksen taito
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Aho-Himberg, Kaarina.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Ruoanvalmistuksen taito
Julkaistu
  • Sanoma Pro, Helsinki : 2014.
UDK-luokituskoodi
Painos
  • 7. uud. p.
Ulkoasutiedot
  • 414 sivua.
  • kuvitettu.
  • 24 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Karvinen-Hakala, Elina.
ISBN
  • 978-952-63-2201-8
  • suomi
*00000788nam a22002774a 4500
*0018749
*00520200511215628.0
*008171228s2014\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-63-2201-8
*035  $a11778
*035  $a(conv)0000011778
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642$x(07)
*090  $aOMA:V
*099  $d2$p28$k2018197$oV$01$f0$71$y20171228$z20171228$b16712
*1001 $aAho-Himberg, Kaarina.
*24510$aRuoanvalmistuksen taito /$cKaarina Aho-Himberg, Elina Karvinen-Hakala.
*250  $a7. uud. p.
*260  $aHelsinki :$bSanoma Pro,$c2014.
*300  $a414 sivua.
*300  $bkuvitettu.
*300  $c24 cm.
*500  $aKierresidottu.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*7001 $aKarvinen-Hakala, Elina.
*852  $lAHO-HIMBERG
*979  $a0000011778
*999  $aMikroMarc$b[Book]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kirja sisältää perustiedot- ruoka-aineista ja niiden ravintomerkityksestä- erityisruokavalioista- elintarvikehygieniasta- ruoanvalmistustavoista- ateriasuunnittelusta ja tarjollepanosta- ruokalajien valmistuksesta ja leivonnasta.Kirjan selkeiden ohjeiden avulla on helppo valmistaa sekä tuttuja suomalaisia ruokia että ruokakulttuuriimme kotiutuneita muiden maiden ruokia. Kirja opastaa myös pöydän kattamiseen ja hyviin tapoihin pöydässä. Ruoanvalmistuksen kemian ja fysiikan ilmiöihin tutustutaan omissa tekstiosioissaan.Kirja soveltuu ruoanvalmistuksen perusopintoihin hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinnoissa sekä kotitalousopetuksessa, mutta myös ruoanvalmistuksen perusteista kiinnostuneelle kotikokille.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
16712Saatavana HO-kirjastoV