Henkilönnimi
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
Julkaistu Sanoma Pro, Helsinki : 2014.
UDK-luokituskoodi
Painos
Ulkoasutiedot 414 sivua. kuvitettu. 24 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
ISBN
*00000788nam a22002774a 4500
*0018749
*00520200511215628.0
*008171228s2014\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-952-63-2201-8
*035 $a11778
*035 $a(conv)0000011778
*0410 $afin
*080 $aUDK:641/642$x(07)
*090 $aOMA:V
*099 $d2$p28$k2018197$oV$01$f0$71$y20171228$z20171228$b16712
*1001 $aAho-Himberg, Kaarina.
*24510$aRuoanvalmistuksen taito /$cKaarina Aho-Himberg, Elina Karvinen-Hakala.
*250 $a7. uud. p.
*260 $aHelsinki :$bSanoma Pro,$c2014.
*300 $a414 sivua.
*300 $bkuvitettu.
*300 $c24 cm.
*500 $aKierresidottu.
*650 7$aruokaohjeet $2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*7001 $aKarvinen-Hakala, Elina.
*852 $lAHO-HIMBERG
*979 $a0000011778
*999 $aMikroMarc$b[Book]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Kirja sisältää perustiedot- ruoka-aineista ja niiden ravintomerkityksestä- erityisruokavalioista- elintarvikehygieniasta- ruoanvalmistustavoista- ateriasuunnittelusta ja tarjollepanosta- ruokalajien valmistuksesta ja leivonnasta.Kirjan selkeiden ohjeiden avulla on helppo valmistaa sekä tuttuja suomalaisia ruokia että ruokakulttuuriimme kotiutuneita muiden maiden ruokia. Kirja opastaa myös pöydän kattamiseen ja hyviin tapoihin pöydässä. Ruoanvalmistuksen kemian ja fysiikan ilmiöihin tutustutaan omissa tekstiosioissaan.Kirja soveltuu ruoanvalmistuksen perusopintoihin hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinnoissa sekä kotitalousopetuksessa, mutta myös ruoanvalmistuksen perusteista kiinnostuneelle kotikokille.