Tervetuloa kirjastoon!

New food product development : from concept to marketplace
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Fuller, Gordon W.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • New food product development : from concept to marketplace
Julkaistu
  • CRC Press, Boca Raton, Fla : cop. 2011.
UDK-luokituskoodi
YKL-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Painos
  • 3rd ed.
Ulkoasutiedot
  • xix, 487 s.
  • kuvitettu.
  • 25 cm.
Asiasana - Kontrolloimaton
ISBN
  • 1-4398-1864-9
  • 978-1-4398-1864-0
  • englanti
*00002578nam a22006854a 4500
*0019297
*00520200511215636.0
*008191030s2011\\\\xx\||||||||||\||||||eng|c
*020  $a1-4398-1864-9
*020  $a978-1-4398-1864-0
*035  $a12357
*035  $a(conv)0000012357
*0410 $aeng
*080  $aUDK:664
*084  $aYKL:69.12$2ykl
*084  $aYKL:67.7$2ykl
*090  $aOMA:XI
*099  $d2$p28$k2020090$oXI$01$f0$71$y20191030$z20191030$b17518
*1001 $aFuller, Gordon W.
*24510$aNew food product development :$bfrom concept to marketplace /$cGordon W. Fuller.
*250  $a3rd ed.
*260  $aBoca Raton, Fla :$bCRC Press,$ccop. 2011.
*300  $axix, 487 s.
*300  $bkuvitettu.
*300  $c25 cm.
*504  $ancludes bibliographical references (p. 443-472) and index.
*520  $a1. What is new food product development? ; The new product development team: company organization and its influence on new product development ; 3. What are the sources for new product ideas? ; 4. Strategy and the strategists ; 5. The tacticians: their influence in product development ; 6. The legal department: protecting the company - its name, goodwill, and image ; 7. Quality control: protecting the consumer, the product, and the company ; 8. Going to market: success or failure? ; 9. Why farm out new product development? ; 10. New food product development in the food service industry ; 11. Product development in the food additive and food ingredient industries ; 12. Dancing but uncertain of the music
*653  $aFood
*653  $aNew products
*653  $aProduct management
*653  $aFood industry and trade
*653  $aelintarvikkeet
*653  $aruokavalmisteet
*653  $atuotekehitys
*653  $atuotteet
*653  $amarkkinointi
*653  $ayritysstrategiat
*653  $aedunvalvonta
*653  $aelintarviketuotanto
*653  $aelintarviketeollisuus
*653  $alaadunvarmistus
*653  $aruoka-aineet
*653  $ajalostus
*653  $alisäaineet
*653  $aelintarviketekniikka
*653  $alivsmedel
*653  $amatvaror
*653  $aproduktutveckling
*653  $aprodukter
*653  $amarknadsföring
*653  $aföretagsstrategier
*653  $aintressebevakning
*653  $alivsmedelsproduktion
*653  $alivsmedelsindustri
*653  $akvalitetssäkring
*653  $afödoämnen
*653  $aförädling
*653  $atillsatsämnen
*653  $alivsmedelsteknik
*653  $auudet tuotteet
*852  $lFULLER
*979  $a0000012357
*999  $aMikroMarc$b[Book]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
17518Saatavana HO-kirjastoXI