Henkilönnimi
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Ruokaa! : kestävä maatalous ja ruoantuotanto
Julkaistu Maahenki, Helsinki : 2019.
UDK-luokituskoodi
YKL-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot 224 sivua. kuvitettu, karttoja. 23 cm.
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi Kurppa, Sirpa. Rinne, Marketta. Alakukku, Laura. Kauppi, Lotta.
ISBN
*00001251nam a22004094a 4500
*0019304
*00520200511215636.0
*008191030s2019\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-952-301-150-2
*035 $a12365
*035 $a(conv)0000012365
*0410 $afin
*080 $aUDK:631
*084 $aYKL:67.07$2ykl
*090 $aOMA:XI
*099 $d2$p28$k2019226$oXI$01$f0$71$y20191030$z20191030$b17526
*1001 $aSeppänen, Mervi M.
*24510$aRuokaa! :$bkestävä maatalous ja ruoantuotanto /$cMervi Seppänen, Sirpa Kurppa, Marketta Rinne, Laura Alakukku ; kuvitus: Lotta Kauppi ; kuvat: Laura Alakukku [ja 19 muuta].
*260 $aHelsinki :$bMaahenki,$c2019.
*300 $a224 sivua.
*300 $bkuvitettu, karttoja.
*300 $c23 cm.
*650 7$aoppikirjat$2ysa
*653 $akestävä maatalous
*653 $amaataloustuotanto
*653 $aelintarviketuotanto
*653 $aruokajärjestelmät
*653 $aruokaturva
*653 $akasvinviljely
*653 $akotieläintuotanto
*653 $aympäristövaikutukset
*653 $aekotehokkuus
*653 $akestävä kehitys
*7001 $aKurppa, Sirpa.
*7001 $aRinne, Marketta.
*7001 $aAlakukku, Laura.
*7001 $aKauppi, Lotta.
*852 $lSEPPÄNEN
*979 $a0000012365
*999 $aMikroMarc$b[Book]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Miten viljelijä saa pelloistaan parhaan mahdollisen sadon kestävällä tavalla? Miten ilmasto- ja maaperätekijät vaikuttavat pelto- ja puutarhakasvien valikoimaan nyt ja tulevaisuudessa? Miten kotieläinten ruokinta suunnitellaan ja niiden hyvinvointi turvataan? Millainen on tulevaisuuden maatila?
Ruokaa! opastaa kestävän maatalouden ja ruoantuotannon perusteisiin havainnollisesti. Teos soveltuu oppikirjaksi perusopetukseen, toisen asteen oppilaitoksiin ja korkeakoulujen johdantokursseille.