Tervetuloa kirjastoon!

Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Parkkinen, Kirsti, kirjoittaja.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle
Muut nimekkeet
  • Elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle
Julkaistu
  • Restamark, Helsinki : 2020. Hansaprint Oy Turenki :
UDK-luokituskoodi
YKL-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Painos
  • Kokonaisuudessaan tarkistettu ja uudistettu painos.
Ulkoasutiedot
  • 274 sivua : kuvitettu ; 25 cm
Asiasana
Henkilönnimi
  • Rautavirta, Kaija, kirjoittaja.
  • Laanti, Tarja, kuvittaja.
ISBN
  • 978-951-9185-90-3
  • suomi
*00002764cam a2200553 i 4500
*0019675
*00520210118130250.0
*008200914s2020    fi ||||       |0| 0|fin|c
*020  $a978-951-9185-90-3$c43,78$qnidottu
*035  $a(FI-MELINDA)017404383
*040  $aFI-Vaski$bfin$erda$dFI-BTJ$dFI-NL
*0410 $afin
*042  $afinb
*0801 $a641/642$21974/fin/fennica
*084  $a68.2$2ykl
*084  $a59.34$2ykl
*1001 $aParkkinen, Kirsti,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000054791
*24510$aUtelias kokki :$belintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle /$cKirsti Parkkinen, Kaija Rautavirta ; kuvitus: Tarja Laanti.
*24630$aElintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle
*250  $aKokonaisuudessaan tarkistettu ja uudistettu painos.
*260  $aHelsinki$bRESTAMARK OY,,$c2020
*264 1$aHelsinki :$bRestamark,$c2020.
*264 3$aTurenki :$bHansaprint Oy
*300  $a274 sivua :$bkuvitettu ;$c25 cm
*336  $ateksti$btxt$2rdacontent
*337  $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338  $anide$bnc$2rdacarrier
*500  $aKasv. tdk
*500  $aEDUK503 Ruoanvalmistuksen taidot 1
*5050 $aKeittotaidosta -- Ruoan koostumus, rakenne ja aistiminen -- Kasvikset: vihannekset, hedelmät ja marjat -- Peruna -- Sienet -- Palkokasvit -- Vilja ja viljavalmisteet -- Leipä ja leivonnaiset -- Maito ja maitovalmisteet -- Kananmuna -- Liha ja lihavalmisteet -- Kala ja äyriäiset -- Ravintorasvat -- Sokeri ja makeutusaineet -- Suola -- Mausteet -- Hyytelöimisaineet -- Suklaa -- Alkoholi -- Kahvi ja tee.
*5052 $aSanasto (sivut 251-274).
*583  $aBTJ$5FENNI
*583  $aBTJ AUKT/HENK$5FENNI
*650 7$aelintarvikkeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p6580
*650 7$aominaisuudet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8691
*650 7$aruoka-aineet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3934
*650 7$asäilyvyys$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4661
*650 7$aruoanvalmistus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2846
*650 7$asäilytys$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1047
*650 7$aelintarvikekemia$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p14379
*650 7$alivsmedel$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p6580
*650 7$aegenskaper$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8691
*650 7$afödoämnen$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p3934
*650 7$ahållbarhet (livsmedel)$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p4661
*650 7$amatlagning$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p2846
*650 7$aförvaring$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p1047
*650 7$alivsmedelskemi$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p14379
*7001 $aRautavirta, Kaija,$ekirjoittaja.$0(FI-ASTERI-N)000114689
*7001 $aLaanti, Tarja,$ekuvittaja.
*901  $aMU20201019$5FENNI
*902  $ab$5FENNI
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kokonaan tarkistettu ja päivitetty kattava tuotepaketti elintarvikkeiden koostumuksesta ja ominaisuuksista sekä niiden käsittelyssä tapahtuvista muutoksista. Auttaa ymmärtämään ruoanvalmistukseen liittyviä luonnontieteellisiä ilmiöitä ja lainalaisuuksia. Kirjassa kuvataan myös, miten ruoan rakenne, maku, haju ja väri havaitaan. Kirjaan sisältyvä sanasto esittelee yli 300 elintarvikkeita ja ruoanvalmistuksen ilmiöitä koskevaa käsitettä.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
Ex1Saatavana HO-kirjastoV