Tervetuloa kirjastoon!

Elintarvikkeiden aistinvaraiset tutkimusmenetelmät
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Elintarvikkeiden aistinvaraiset tutkimusmenetelmät
Julkaistu
  • Yliopistopaino, [Helsinki] : 2005 (Yliopistopaino)
UDK-luokituskoodi
YKL-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 286 s : kuv ; 25 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Tuorila, Hely.
  • Appelbye, Ulla.
ISBN
  • 951-570-601-7
  • 951-570-601-7 ( nid)
  • suomi
*00001269nam a22003734a 4500
*0015804
*00520200511215601.0
*008060109s2005\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a951-570-601-7
*020  $a951-570-601-7 ( nid)
*035  $a8313
*035  $a(conv)0000008313
*0410 $afin
*080  $aUDK:663/664
*080  $aUDK:614
*084  $aYKL:67.7$2ykl
*084  $aYKL:59.24$2ykl
*099  $d2$p28$k20061$oXI$01$f0$71$y20060109$z20060109$b11349
*099  $d2$p28$k20062$oXI$01$f0$71$y20060109$z20060109$b11350
*099  $d2$p28$k20063$oXI$01$f0$71$y20060109$z20060109$b11351
*24500$aElintarvikkeiden aistinvaraiset tutkimusmenetelmät /$ctoim. Hely Tuorila ja Ulla Appelbye.
*260  $a[Helsinki] :$bYliopistopaino,$c2005$f(Yliopistopaino)
*300  $a286 s :$bkuv ;$c25 cm.
*500  $aKirjoittajat: Ulla Appelbye et al ;MMTDK 2005-2006 s. 80.
*650 7$aelintarvikkeet$2ysa
*650 7$alaatu$2ysa
*650 7$aaistinvarainen arviointi$2ysa
*650 7$alaadunvalvonta$2ysa
*650 7$aelintarvikevalvonta$2ysa
*650 7$atutkimusmenetelmät$2ysa
*650 7$akuluttajatutkimus$2ysa
*650 7$akuluttajakäyttäytyminen$2ysa
*7001 $aTuorila, Hely.
*7001 $aAppelbye, Ulla.
*852  $lTUORILA
*979  $a0000008313
*999  $aMikroMarc$b[Book]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
11349Saatavana HO-kirjastoXI
11350Saatavana HO-kirjastoXI
11351Saatavana HO-kirjastoXI