Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Distinguishing Characteristics of Classic Stamps. Description of reprints, postal forgeries, differences of types, watermarks, papers, colors, separations, gum, etc. Europe 19th century (Except Old German States). Billig's Philatelic Handbook, vol. 15.
Julkaistu Fritz Billig, Jamaica : 1951.
Ulkoasutiedot
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
*00002155nam a22007694a 4500
*001137
*00520200430145753.0
*008040526s1951\\\\xx\||||||||||\||||||eng|c
*035 $a170
*035 $a(conv-lib)0000000170
*0410 $aeng
*090 $aOMA:656.835A
*24500$aDistinguishing Characteristics of Classic Stamps. Description of reprints, postal forgeries, differences of types, watermarks, papers, colors, separations, gum, etc. Europe 19th century (Except Old German States). Billig's Philatelic Handbook, vol. 15.
*260 $aJamaica :$bFritz Billig,$c1951.
*300 $a200 s. s.
*650 7$aEurooppa$2ysa
*650 7$amuunnelmat$2ysa
*650 7$avärit$2ysa
*650 7$aItävalta$2ysa
*650 7$aBelgia$2ysa
*650 7$aTanska$2ysa
*650 7$aSuomi$2ysa
*650 7$aRanska$2ysa
*650 7$amiehitys$2ysa
*650 7$aKreikka$2ysa
*650 7$aHelgoland$2ysa
*650 7$aUnkari$2ysa
*650 7$aJoonia$2ysa
*650 7$aItalia$2ysa
*650 7$aLombardia-Venetsia$2ysa
*650 7$aLuxemburg$2ysa
*650 7$aMalta$2ysa
*650 7$aModena$2ysa
*650 7$aMonaco$2ysa
*650 7$aMontenegro$2ysa
*650 7$aNapoli$2ysa
*650 7$aAlankomaat$2ysa
*650 7$aParma$2ysa
*650 7$aPuola$2ysa
*650 7$aPortugali$2ysa
*650 7$aRomagna$2ysa
*650 7$aMoldavia$2ysa
*650 7$aMoldavia-Valakia$2ysa
*650 7$aRooma$2ysa
*650 7$aVenäjä$2ysa
*650 7$aSan Marino$2ysa
*650 7$aSardinia$2ysa
*650 7$aSerbia$2ysa
*650 7$aSisilia$2ysa
*650 7$aEspanja$2ysa
*650 7$aRuotsi$2ysa
*650 7$aSveitsi$2ysa
*650 7$aTurkki$2ysa
*650 7$aToscana$2ysa
*653 $aklassiset merkit
*653 $aväärenteet
*653 $avesileimat
*653 $apaperit
*653 $aliimoitteet
*653 $apainatus
*653 $asanomalehtimerkit
*653 $auusintapainokset
*653 $atarkkailumerkit
*653 $asalamerkit
*653 $aVirkaposti
*653 $akoepainamat
*852 $lBILLIG
*979 $a0000000170
*999 $aMikroMarc$b[Book]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.